FIFA Coins Forum Index FIFA Coins
To discuss about FIFA coins!
 
  
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

nike air max 97

 
Post new topic   Reply to topic    FIFA Coins Forum Index -> Test Forum 1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
aedewfJoined: 04 Apr 2018
Posts: 3

PostPosted: Wed Apr 04, 2018 1:32 am    Post subject: nike air max 97 Reply with quote
Med dagens 26 mars markerar Nike årliga nike air max 97 ultra Day, firandet fortsätter efteråt med en annan variant av Nike Air Max 97 drapade i ett "South Beach" -tema. Perfekt för vår och sommar, den klassiska löparen har en kombination av "Kinetic Green" och "Pink Blast", tillsammans med vit för att omfatta dess livliga palett övergripande.


2017 var året för nike air max 97 men Nike är fast besluten att fortsätta sin regeringstid. Ultra-iterationen av 90-talets silhuett har släppts i en ren vit/västgrå färgväg. Den övre får en skarp uppdatering som ersätter en av vågpanelerna med hål. Denna funktion möjliggör att fötterna andas och är också en fantastisk funktion att titta på. Omkring denna detalj är nät och läder som gör den här skogen till ett perfekt sommaralternativ. Styling möjligheterna är oändliga också. Du kan rocka den med en sportig klänning eller spänningsbyxor som fyller en avslappnad look.


nike air max 97 hade ett imponerande år 2017 för att säga det minst som siluetten firade sin 20-årsjubileum. Men Nike kommer inte att hylla modellen eftersom den fortsätter att göra stora drag i 2018. Ett av de senaste paren som kommer att släppa är denna Grape colorway som har placerats på Ultra-versionen av skon som är lättare och slankad jämfört med original. Nike Air Max 97 Ultra Grape har vit på flertalet av den övre tillsammans med lila och kricka detaljerade hela för en fin kontrast. Dessa kommer definitivt att bli värmare kom våren.


nike skor För de som aldrig fick chansen att fånga Air Max 97 "Silver Bullet" släppte Nike nyligen en ny färgväg baserat på den mycket eftertraktade utseendet. Den senaste "Pumice/Racer Blue" AM 97-färgen har ett välkänt silverutseende med lätt mockaverktyg i stället för den reflekterande 3M-pipen som finns på "Silver Bullet". Dessutom ersätter blått rött på Swooshes som finns på midfoten, tungan och hälfliken. Ser som ett GR-alternativ är det nya "Pumice/Racer Blue" -kliket bara det senaste i Nike's drag att bygga på sina höga färgscheman.


http://www.iweardam.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    FIFA Coins Forum Index -> Test Forum 1 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity